فال حافظ

فال حافظ اندروید,فال حافظ اندروید رایگان,فال حافظ آندروید,فال حافظ android,فال حافظ موبایل اندروید,فال حافظ صوتی اندروید,فال حافظ گویا اندروید,دانلود فال حافظ اندروید با تفسیر,فال حافظ سخنگو اندروید,

فال حافظ

فال حافظ اندروید,فال حافظ اندروید رایگان,فال حافظ آندروید,فال حافظ android,فال حافظ موبایل اندروید,فال حافظ صوتی اندروید,فال حافظ گویا اندروید,دانلود فال حافظ اندروید با تفسیر,فال حافظ سخنگو اندروید,

علائم و نشانه های بیماری کرون

علائم و نشانه های بیماری کرون

کرون,بیماری کرون,کرون در بارداری,علائم کرون,درمان کرون,درمان کرون با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان کرون,کرون را چگونه درمان کنیم,کرون در کودکان,کرون در بزرگسالان,کرون در نوزادان,کرون در بهار,کرون در تابستان,کرون در پاییز,کرون در زمستان,آشنایی با کرون,همه چیز در مورد کرون,کرون واگیردار است,کرون و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان کرون

دستگاه گوارش, اسهال مزمن, تغذیه درمانی

به گزارش بی اس ام اس شاید تا به حال از میان بیماری های شایع و غیرشایعی که نامشان را شنیده اید نام بیماری کرون برایتان ناآشنا باشد، ولی اگر قدری به علائم و نشانه های این بیماری توجه کنید متوجه می شوید در اطرافتان برخی را می شناسید که ممکن است به این بیماری مبتلا باشند، بی آن که خود از وجود چنین بیماری ای اطلاع داشته باشند. کرون یک بیماری التهابی مزمن است که قسمت های مختلف دستگاه گوارش از دهان تا مقعد را درگیر می کند و باعث التهاب و زخم شدید مخاط روده می شود که گاه به انسداد کامل یا نسبی روده منجر می شود. وی با اشاره به این که هنوز علت این بیماری مشخص نشده است، شروع بیماری را از 15 تا 30 سال ذکر کرده و می افزاید: وراثت، عوامل محیطی، اختلالات سیستم عصبی، باکتری های روده ای و رژیم غذایی با دریافت بالای پروتئین حیوانی می تواند در بروز این بیماری موثر باشد.

علائم بیماری
بیماری کرون در اکثر مواقع ماه ها یا حتی سال ها قبل از تشخیص در بدن فرد وجود دارد و شخص بی اطلاع از آن است. این پزشک فوق تخصص تاخیر در رشد کودکان را یکی از نشانه های بیماری کرون ذکر کرده و می گوید: کاهش وزن، تب متناوب، اسهال مزمن آبکی و دردهای شکمی (که با اجابت مزاج تسکین پیدا نمی کنند) از علائم داخلی و مشکلات پوستی، درد مفاصل، التهاب چشم و شیوع اختلالات کبدی از علائم خارج روده ای آن محسوب می شوند.  

دوره بیماری
به گفته دکتر اژدرکش، در اغلب موارد این بیماری ناحیه انتهایی روده کوچک و روده بزرگ را درگیر می کند و التهاب در این منطقه می تواند باعث ایجاد فیستول، سوراخ شدن دیواره روده یا تنگ شدن دستگاه گوارش و انسداد شود که تشخیص آن براساس علائم بالینی، معاینه فیزیکی، تصویر برداری روده و تست های آزمایشگاهی صورت می گیرد. این عضو هیات علمی دانشگاه خاطر نشان می کند: روده را می توان توسط کولونوسکوپی مورد بررسی قرار داد و در حین این آزمایش می توان از بافت روده نمونه برداری کرد و آن را جهت بررسی به پاتولوژی فرستاد تا بیماری تشخیص داده شود باید دانست نمونه برداری از بافت روده به دلیل این که این بافت به درد حساس نیست، هیچ دردی ندارد. 

درمان بیماری
انتخاب دارو به ناحیه درگیر در دستگاه گوارش و علائم موجود بستگی دارد، این پزشک فوق تخصص، سولفاسالازین، آمینوسالیسیلات، گلوکوکورتیکوئید و داروهای تعدیل کننده سیستم ایمنی را از داروهایی ذکر می کند که می تواند در درمان بیماری کرون موثر باشد.
دکتر اژدرکش اظهار می کند: با گذشت زمان اختلالات روده ای و التهاب مداوم می تواند باعث اختلالات ثانویه در سلامت فرد شود که خوشبختانه بسیاری از این اختلالات قابل پیش بینی و پیشگیری است و در صورت بروز اغلب با موفقیت درمان می شود.

دستگاه گوارش, اسهال مزمن, تغذیه درمانی

تغذیه درمانی
وی با اشاره به این که مداخلات تغذیه ای در این دسته از بیماران حائز اهمیت است، می گوید: به طور کلی توصیه های تغذیه ای و رژیمی در مبتلایان به کرون شامل داشتن رژیم محدود از فیبر، حذف شیر، لبنیات و محرک هایی همچون قهوه و ادویه، رژیم پر پروتئین و پرکالری زیر نظر متخصص تغذیه و دوره متناوب استراحت در طول شبانه روز است که می تواند به بهبود بیمار کمک کند.
به گفته این پزشک فوق تخصص بیماران باید در صورت داشتن اسهال چرب، میزان چربی رژیم غذایی خود را کاهش داده و در ازای آن مصرف مکمل های ویتامین و املاح بخصوص ویتامین های ب 6، ب 12، ث، دی، ای، آهن،  مس، روی، منیزیم، پتاسیم و کلسیم را افزایش دهند.

چند توصیه پزشکی
دکتر اژدرکش با بیان این که بهتر است وعده های غذایی را در دفعات بیشتر و حجم کمتر مصرف کرد، تصریح می کند: افزایش دریافت ویتامین دی و کلسیم به دلیل نقش آنها در ساختمان استخوان سازی، توصیه می شود.  به گفته وی بیمار باید غذاها را بخوبی بجود و از مصرف داروهای التهابی غیراستروئیدی (مانند پروفن و…) به دلیل این که بیماری را وخیم تر می کنند، بپرهیزد.  
منبع:afarinesh-daily.com

علائم و نشانه های بیماری کرون

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.