خواص کاکائو و اسهال برای درمان این بیماری عفونی

کاکائو و اسهال ، کاکائو اسهال،کاکائو برای اسهال،کاکائو در اسهال ،خواص کاکائو برای اسهال،تاثیر کاکائو در اسهال،درمان اسهال با کاکائو

کاکائو و اسهال ، کاکائو اسهال ، کاکائو برای اسهال

در این مطلب از سایت جسارت به رابطه مصرف سرکه بالزامیک و لاغری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خواص کاکائو و اسهال

مصرف کاکائو به دلیل داشتن موادی موسوم به Flavonoid که نوعی طعم دهنده محسوب می‌شوند، می‌تواند از ابتلای افراد به اسهال جلوگیری کند.

شکلات‌هایی که رنگ‌های تیره‌تری دارند حاوی میزان بیشتری کاکائو هستند و در نتیجه مصرف آنها تسکین بیشتری را برای فرد به دنبال دارد.

طعم دهنده‌های موجود در کاکائو از تولید نوعی پروتئین موسوم به CFTR در روده انسان جلوگیری می‌کند.

وجود این نوع پروتئین در روده باعث ابتلای فرد به اسهال می‌شود.

علاوه بر این آسیب‌های ناشی از کمبود میزان مواد آبکی در روده انسان می‌تواند با استفاده از مصرف کاکائو جبران شود.

این کشف جدید می‌تواند به گسترش روش‌های درمانی طبیعی، بدون داشتن عوارض جانبی، منجر شود.

تاثیر کاکائو و اسهال

به گزارش سلامتی،کاکائو خالص و خام بیش از هر نوع ترکیبات دیگر مربوط به شکلاتها خواص مفید دارد و

دانه‌های این گیاه خوشمزه و پرطرفدار در حقیقت یکی از سالم ترین دانه های گیاهی سراسر جهان است.

جالب است بدانید در بین شکلاتها انواع سیاه آن بهتر از انواع روشن است .

امرزه متخصصان تغذیه خوردن شکلات های حاوی کاکائو را برای همه افراد توصیه میکنند.

کاکائو سرشار از چربی، فیبر غذایی، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر است و به دلیل سرشار بودن از

مس و پتاسیم در سلامتی قلب و عروق نقش موثری دارد. خواص کاکائو و فواید آن برای سلامتی بسیار گسترده بوده،

از مهمترین خواص کاکائو و فواید درمانی آن میتوان به پیشگیری از بروزبیماری های قلبی و سکته،

افزایش ظرفیت فعالیت فیزیکی و ذهنی و مقابله با سرطان اشاره نمود.

بیشتر بخوانید :

کاکائو برای زن باردار

کاکائو و کم خونی

کاکائو و کبد چرب

کاکائو و سرماخوردگی

کاکائو و اسهال ، کاکائو اسهال ، کاکائو برای اسهال

درخت کاکائو نوعی گیاه همیشه سبز است که در مناطق گرمسیری رشد کرده و همواره دارای شکوفه است.

گلهای گیاه کاکائو صورتی رنگ بوده، میوه آن غلاف دار است و شکلی شبیه به بلوط دارد که اندازه آن درازتر شده و

به رنگ زرد مایل به قرمز یا زرد مایل به بنفش است و زمانی که کاملا می رسد تقریبا نیم کیلوگرم وزن دارد.

کاکائو و اسهال

دانشمندان بر این باورند، مصرف کاکائو به میزان لازم می تواند احتمال بروز بیماری اسهال را در افراد کاهش دهد.

مطالعات جدید نشان می دهد، وجود ماده ای به نام فلاونوید که عامل طعم دهنده در کاکائو محسوب می شود می تواند

احتمال ابتلا به سرطان را به میزان قابل توجهی پایین بیاورد.تحقیقات نشان داده است،

در کاکائو هایی که رنگ تیره تر دارند فلاونوید بیشتر یافت می شود و به همین خاطر اثر درمانی آنها افزایش می یابد.

لازم به ذکراست طعم دهنده ‌های موجود در کاکائو از تولید نوعی پروتئین موسوم به CFTR در روده انسان جلوگیری می‌کند.

وجود این نوع پروتئین در روده باعث ابتلای فرد به اسهال می‌شود. علاوه بر این آسیب‌های ناشی از

کمبود میزان مواد آبکی در روده انسان می‌تواند با استفاده از مصرف کاکائو جبران شود

کاکائو و اسهال ، کاکائو اسهال ، کاکائو برای اسهال

 مصرف کاکائو، خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مزمن از جمله سرطان‌ها را به شدت کاهش می دهد.

بنابراین مقابله با سرطان‌ها یکی از مهمترین خواص کاکائو محسوب می شود.

 پلی فنل های موجود در دانه های کاکائو می توانند حساسیت به انسولین را بهبود بخشند.

بنابراین مصرف متعادل انواع تلخ آن برای بیماران دیابتی مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

معایب کاکائو و اسهال

 در مورد مصرف کاکائو توصیه میشود افرادی که به طور مکرر دچار کابوس های شبانه میگردند،

بهتر است در مصرف شکلات های کاکائویی احتیاط کرده چراکه ثابت شده مصرف کاکائو میتواند تشدید کنننده این کابوسها باشد.

مصرف طولانی کاکائو به دلیل داشتن برخی ترکیبات شیمیایی میتواند حالتی شبه به اعتیاد و

در حقیقت ولع به خوردن شکلات را در افراد و به ویژه در خانمها و بیشتر در حوالی زمان قاعدگی ایجاد کند.

 با وجود گسترده بودن خواص کاکائو و توصیه متخصصان به مصرف آن، زیاده‌روی در مصرف شکلاتها کاکائویی میتواند

موجب مسمومیت با علائمی همچون تحریک پذیری، بیقراری، سر درد، لرزش عضلانی، تهوع، بی نظمی یا افزایش ضربان قلب و اختلال خواب شود.

کاکائو و اسهال ، کاکائو اسهال ، کاکائو برای اسهال

طبیعت کاکائو گرم است. مهمترین خواص و فواید درمانی که تا کنون برای آن ذکر شده است

شامل خاصیت شل و متسع کننده عروق و مجاری هوایی، مدر، محرک قلبی و مغزی، تعدیل کننده سیستم ایمنی،

آنتی اکسیدان قوی و کمک به کاهش چسبندگی پلاکتها است. سایر خواص آن به طور خلاصه عبارتند از:

خطر ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن از جمله سرطانها را به شدت کاهش می دهد. 

پلی فنل های موجود در دانه های این گیاه می توانند حساسیت به انسولین را بهبود بخشند